Kövess Minket:

LAZ MULTISPORT APPAREL

GRAFIKAI ÁRAJÁNLAT

Márkánk a LAZ Multisport gerincét két (ex)sportoló alkotja, így alapértékeink között szerepel a legmagasabb minőség prezentálása a nekünk bizalmat szavazó csapatok, cégek, együttműködő partnerek felé. Art direktorunk, Zed elképzelései nyomán grafikáink minősége, változatossága és sokszínűsége emelte elismerést érdemlő helyre az egyedi elképzelések megvalósításával is foglalkozó sportruházati márkák között. Ennek köszönhetően a hazai futósport legnagyobb rendezvényszervezői és csapatai is bizalmat szavaztak csapatunknak.

Együttműködéseink által az elmúlt évben már több alkalommal is találkozhattak vásárlóink egyedi grafikáinkkal. Célunk, hogy a design területén is a legprofibb megvalósítást, minőséget kapják a megbízóink és ezzel tudjuk az ő csapatuk, cégük presztizsét emelni.

Novák Zoltán Zed,

grafikus és designer több, mint 20 éve és a cégünknél az alapító és tulajdonos szerepe mellett a design és grafikai munkák tartoznak hozzá. Valamint a legtöbb esetben a marketing ötletelésekben is részt vesz, mert több kampányban és brand építésből is kivette már a részét. érdemes tudni, hogy a logótervezés egy érdekes és külön terület. Erre is van lehetőség az egyedi tervezés folyamatában, így az alábbi árajánlatokat ezek alapján állítottuk össze.

Kedves megrendelőnk!

Szeretnénk felhívni a figyelmed rá, hogy az alábbi kalkulációs rendszer kizárólag a design tervezéssel hozható kapcsolatba. A termékek – mint pl. futópóló, futótrikó, stb… – minden esetben külön összeg. Azaz ebben a rendszerben csak a logó, arculat és a póló design árait tudod kikalkulálni.