Kövess Minket:

Csapat a cég mögött vagy cég a csapat mögött?
Találó a kérdés!

Az igazság az, hogy a csapat ötlete és megvalósítása hamarabb érkezett, mint a cég-é. Mezeink megtervezése és publikálása után számos megkeresés érkezett hozzánk sportruházattal kapcsolatban. Így az első impulzusokra építve a cég is belépett a csapat mögé.

Nem kérdés, hogy cégünk hétköznapjaiban is fontos szerepet játszik a sport, így napi rendszerességgel mozgunk fittségünk megőrzése érdekében.  

2023-ban indítottuk el sportcsapatunk 4 szakosztállyal:

Célunk, hogy komoly hátteret biztosítsunk a teljesen kezdők, amatőrök és idővel a profi sportolók számára is. Ebben nyújt segítséget edzői keretünk, akik komoly sikereket értek már el a maguk területén.

Csatlakozni szeretnék az egyesülethez...

Szeretettel várunk minden sportolni vágyót sportegyesületünk szakosztályaiba kortól, nemtől, felkészültségtől függetlenül, aki szeretné átélni a LAZ életérzést! Nincs más dolgod, mint a jelentkezési gombra kattintani… itt megtalálsz minden fontos részletet!

Csapatunk vezetői hamarosan felveszik veled a kapcsolatot… Illetve gondoltunk azokra is, akik nem éreznek magukban versenyszellemet, de a csapatot szeretnék támogatni, szimpatizálnak identitásunkkal, eszméinkkel. Számukra a Club Tagsági lehetőséget tudjuk felajánlani, amiért cserébe választhatnak a fenti LAZ Multisport Racing TEAM csapat designnal ellátott termékek közül.

Szolnoki Norbert

Kutyasport Szakosztály

Szolnoki Norbert

LAZ Multisport Racing Team SE

Egy "enyhe " túlsúly leküzdèse után ismerkedtem meg jobban a futással, 2018-ban, majd 2019-ben a Canicrossal. Elkezdtem komolyabban foglalkozni vele, specifikusan edzeni rá. Nagyon jò közös sport a kutyánkkal hobby ès verseny szinten egyaránt. Fontosnak tartom, hogy magunk ès nègylábú társunk is edzèsben tartsuk. Ha szeretnèl egy jò, ès fejlődő csapathoz tartozni csatlakozz hozzánk. Bármiben tudok segíteni keress bizalommal.

Facebook

Ujvári Zsuzsanna

Terepfutó Szakosztály

Ujvári Zsuzsanna

LAZ Multisport Racing Team SE
Kiskoromtól kezdődően sokféle sportot kipróbáltam, a terepfutással a Spartan Race által kerültem közelebbi kapcsolatba. 2017-ben vettem részt az első Spartan versenyemen, akkor még minimális terep tapasztalattal. Mondanom sem kell, hamar beszippantott a sport és a terepfutások, versenyek által olyan helyekre juthattam el, melyeket korábban nem ismertem vagy álmodni sem mertem volna róla! Szeretettel várunk az egyesületünkbe, ha akár profi szinten, akár hobbi szinten futsz és szeretnél egy támogató és motiváló közösség tagja lenni!

Facebook

Páder Zsófia

OCR Szakosztály

Páder Zsófia

Legkönnyebben így tudnánk jellemezni: “Zsófit 6 évesen felszerelték két tartós elemmel, azóta is pörög ezerrel.“ Atlétikai sportiskola, 15 év röplabdamúlt (NB I, NB II), személyi és erőnléti edzői, atlétikai edzői végzettségek. Kóstoló a crossfitbe, majd 2016-tól fokozatosan terepfutás, Spartan-szerelem, “keményvonalas” OCR — versenyzés és edzősködés, szövetségi munka is, sőt, ez utóbbiak 2022-től már öttusában is.

Facebook

Mészáros László

Atlétika Szakosztály

Mészáros László

Elnök

LAZ Multisport Racing Team SE
Több, mint 30 éves sportmúlttal a hátam mögött jelenleg versenyzőként és edzőként is dolgozom. Az elmúlt években főleg Spartan és OCR versenyeken, valamint futó és terepfutó versenyeken vettem részt. Célom, hogy a mai mozgásszegény 21. század társadalmát újra lendületbe hozzuk és mindenki megtalálja a neki megfelelő sportágat egyesületünknél. Csatlakozz bátran hozzánk kortól, nemtől és felkészültségtől függetlenül! Várunk sok szeretettel!

Facebook

Együttműködő partnerek

LEGFRISSEBB HÍREINK

[custom-facebook-feed feed=2]