Kövess Minket:

EGYEDI GYÁRTÁS CSAPATOKNAK, CÉGEKNEK

Tervezz egyedi design-t

SEGÍTSÉG A GÖRDÜLÉKENY RENDELÉSHEZ!
ELŐZETES ÁRKALKULÁCIÓ

A csapatok számára egyedi dizájnnal rendelhető sportruházatainkról található egy rövid leírás sportágakra bontva. Ezzel könnyebben el tudd dönteni, mely termékekre lesz szükséged.

Az „ELŐZETES ÁRKALKULÁCIÓ” menüben a gomb megnyomásával a kalkulátorhoz jutsz, így ezen a ponton ki kell választanod a gyártatni kívánt termékeket, add meg a termékek darabszámát és hogy gyermek vagy felnőtt méretű a ruhát szeretnél rendelni. Lehetőség szerint a teljes várható rendelést tedd be a kalkulátorba, mert mennyiség alapján fog kedvezményeket kalkulálni a rendszer. Fontos, hogy a kalkulációhoz szükséges a neved, email címed és telefonszámod megadása, mert kollégáink csak így fognak tudni elkérni téged!

Cégünk igyekszik minden igényt kielégíteni, így a minimális rendelés 5 darabtól gyártunk egyedi dizájn alapján készült mezeket, sportruházatot. Természetesen minél nagyobb mennyiségben rendelsz, annál nagyobb kedvezményt tudunk adni, ezzel a grafikai- és szerkesztési díj is jobban szétoszlik, azaz nem növeli olyan mértékben a termék árát, mint ha csak kis mennyiségben rendelnél! 

Utánrendelés természetesen már 1 db-tól lehetséges.

GRAFIKA KÉSZÍTÉSE

Büszkén mondhatjuk, hogy hazánk egyik legsikeresebb grafikusa Novák Zoltán „Zed” gondos kezei alatt olyan garfikák készülnek, amelyek széles körben elismerést kaptak már. Több, mint 200.000 sportruházati termék került eladásra tervei alapján. Így a tervezés területén 100%-ban ránk bízhatod magad, de természetesen munkatársaink az előkészítésben és véglegesítésben is segítségedre lesznek. A design megtervezésének grafikai költségét a munkára fordított órák számából számoljuk ki minden esetben. Ezért szükségünk van a lehető legtöbb információra, grafikai elemre, így ha ezt biztosítani tudod a tervezéshez annál jobban megkönnyíted a designerünk dolgát és ezt a tervezési költségedben is számottevő lesz. A tervezési díjra is tudunk előzetesen kalkulációt számolni a megadott grafikai munka leírásának ismeretében. 

Fontos információ! A grafikai költség az egyedi tervezéseknél elég eltérő lehet, így akár egyszeri 5-100 ezer forint között is mozoghat az ára.

Amennyiben a terved jól előkészíted, a grafikai díj a lehető legminimálisabbra fog csökkenni. Extra információért hívd bátra webshopos kollégánk a +36 70 5633 153-as telefonszámon!

A MEGRENDELÉSED LEADÁSA

Készítettünk egy külön platformot, ahhoz hogy a végleges rendelésed le tudd adni. Amennyiben még nem rendeltél tőlünk, akkor keresd bizalommal kollégáink, akik segítenek egy saját rendelési felület létrehozásában. Ezt a neked készített felületet igen egyszerű használni, itt meg tudod pontosan adni a rendelendő ruháid összes paraméterét, hogy biztosan a kívánt termékeket vehesd a kezedbe majd.

Mivel egyedi gyártásról beszélünk, így megrendelésed bruttó összegének 75%-ról díjbekérőt állítunk ki a megrendelésed leadása után.  Természetesen tájékoztatunk a megrendelésed várható átfutási idejéről is. 

Fontos információ! A megrendelésed gyártását a díjbekérő összegének megérkezésekor kezdjük el, így a gyártási időt is innentől tudjuk kalkulálni.

SZÍNMINTA, MINTADARABOK KÉSZÍTÉSE

Megrendelés esetén kérheted színminta és mintadarab készítését a végleges gyártás előtt. 
Természetesen a mintadarab ára megegyezik a végleges termékre kapott darabárral, és ennek a mintának a kifizetése is átvételkor lesz esedékes. Színmintát ingyenesen tudunk készíteni, ehhez azonban szükségünk lesz egy címre, ahol át tudod venni.