Kövess Minket:

STRONGER TOGETHER
Férfi RELAZ Futópóló

TÁMOGATOK A VÁSÁRLÁSOMMAL!

Álmodtunk egy nagyot és összedugtuk szakosztályvezetőinkkel a fejünket, melynek egy fantasztikus és MOTIVÁCIÓVAL fűszerezett eredmény lett a vége. Ez egy igazán különleges, speciális ajándék és szponzorációs forma, mely igazából nem szokatlan a mai világban. Márkánk a LAZ Multisport Apparel és a hozzá tartozó sportegyesület vezetői úgy döntöttek, hogy szeretnék jutalmazni versenyzőiket és elhivatottságukat. A mai világban a sport és különösen a versenysport komoly anyagi és energiaráfordítást igényel a hétköznapokban a versenyzők és családjaik részéről.

STRONGER TOGETHER Design by Zoe, Lola & Zed Novak

Cégünk minden vásárlás utáni profitjával a STRONGER TOGETHER kampányon keresztül a LAZ Multisport Racing Team versenyzőinek jövő évi sportolását, versenyzését támogatja. Minden esetben csak úgy lehetséges a vásárlás, ha kitöltöd az alábbi mezőket, köztük azt is, hogy ki a támogatni kívánt személy. Amennyiben ez nem történik meg, azaz nincs kijelölt személy, akkor az a sportegyesület közös kasszájába vándorol.

SKU M-RL-RUN-SHIRT-STRTOG-BLAPIN-BLA-NEO Categories , , , , ,

21 990 Ft

Termék adatok

  • Méretek: XXS – XS – S – M – L – XL – XXL – XXXL
  • Neme: Férfi
  • Anyaga: RELAZ – újrahasznosított anyagokból készült ruházat
  • Sport: Futás
  • Design: STRONGER TOGETHER
  • Design színe: Fekete-Pink
  • Nyak színe: Fekete
  • Logó színe: Pink

 

Anyagleírás:
Microfiber recycled polyester 81%, Multi-filament recycled polyester 6%, Elastan 13%

Ez egy légiesen könnyű anyag, mely viselőjének magas komfortérzetet biztosít. A magas elastan tartalom gondolkodik a megfelelő nyúlásról. Természetesen ez már az új kor követelményeinek megfelelően újrahasznosított – azaz úgynevezett RPET – anyagból készült. Tudd, hogy ennek a terméknek a megvásárlásával támogatod a Green Leaf Foundation-t és a „Végy levegőt” kampányunkat.

Itt céljaink között szerepel a környezettudatos gondolkodásra való edukáció, a faültetés vagy a szemétszedés! Köszönjük vásárlásod!

Tervezz egyedi design-t

Termékeinket nem csak a kollekciós designokban tudod megvásárolni. Valósítsd meg saját elképzeléseid, melyben szakembereink segítenek. Kövesd az egyedi sportruházat gyártáshoz vezető menüt. 
Kérj előzetes árkalkulációt, valamint töltsd fel ötletedi a megadott paraméterek alapján! 

Vagy keresd kollégáinkat bizalommal, mindenben segíteni fogunk

Green Leaf Foundation

Cégünk értékei között kiemelt szerepe van a környezetvédelemnek. Sajnos Földünk egyik égető problémája lett mára, így adott volt számunkra, hogy a cselekvés útjára lépjünk és példát mutassunk. Létrehoztuk saját környezetvédelmi alapítványunk a Green Leaf Foundation-t! 

Támogatási lehetőségek

A termékeink között található újrahasznosított és organikus anyagokból készült termékek megvásárlásával támogatod a Green Leaf Foundation-t. A termékek vásárlása után profitunk 10%-át az alapítványnak adományozzuk.

További támogatási lehetőségként a webshopunkban elérhető egy úgynevezett „virtuális termék”, melynek megvásárlásával 100%-ban az alapítványt tudjátok támogatni.