Kövess Minket:

NONYX UB2X
Női BASIC Futópóló

A futósporthoz kapcsolható termékeink fantázianeve NONYX néven lesz megtalálható az oldalunkon. A név ötlete az egyik legkedveltebb állat minta tulajdonosától a gepárdtól származik, melynek latin neve Acinonyx jubatus. Nem mellesleg a leggyorsabb 4 lábú a földön, futó sebessége 80-120 km/h között lehetséges.

Az UB2X design egy szerencsés együttállás szüleménye. Zed, jó designer és szakács módjára, képességeit beélesítve vett egy csipetnyi SUHANJ Alapítványt, majd hozzá kevert egy dupla adag UB-t és végül megfűszerezte egy kis Csipivel. Így beleborult egy gigantikus méretű kitartás, a kritikus pillanatokat felturbózó „álljunk fel újra és újra” mentalitás, valamint nem utolsó sorban a polc mélyéről előkerült az egyik legfontosabb komponens, azaz „merjünk az álmainknak élni” ! Mindez bekerült 422 km-re a sütőbe és a végeredmény, ha nem is Michelin csillagos, de legalább 10 millás eredmény lett!

Kampányunkkal ezt szeretnénk tovább erősíteni, így az UB2X design most korlátozott ideig lesz elérhető webshopunkban! Kedves vásárló, ha szeretnéd megkóstolni a Csipi élményt, akkor tudd, hogy minden póló vásárlás után 1500 forinttal támogatjuk a SUHANJ! Alapítványt.

Köszönjük!

SKU F-B-RUN-SHIRT-UB2X-WHI-COLOR Categories , , , ,

15 990 Ft

Termék adatok

  • Méretek: XXS – XS – S – M – L – XL – XXL – XXXL
  • Neme: Női
  • Anyaga: BASIC – normál technikai anyagokból készült termékek
  • Sport: Futás
  • Design: UB2X
  • Design színe: Fehér

 

Anyagleírás:
Polyester 89%, Elastan 11%

Ez egy légiesen könnyű anyag, mely viselőjének magas komfortérzetet biztosít. Az elastan tartalom gondoskodik a megfelelő nyúlásról.

Hasonló termékek

Ezek is érdekelhetnek...

Hasonló termékeinket találod meg itt. Válogass a különböző design- és színválasztékunkból:

You haven't viewed at any of the products yet.

Tervezz egyedi design-t

Termékeinket nem csak a kollekciós designokban tudod megvásárolni. Valósítsd meg saját elképzeléseid, melyben szakembereink segítenek. Kövesd az egyedi sportruházat gyártáshoz vezető menüt. 
Kérj előzetes árkalkulációt, valamint töltsd fel ötletedi a megadott paraméterek alapján! 

Vagy keresd kollégáinkat bizalommal, mindenben segíteni fogunk

Green Leaf Foundation

Cégünk értékei között kiemelt szerepe van a környezetvédelemnek. Sajnos Földünk egyik égető problémája lett mára, így adott volt számunkra, hogy a cselekvés útjára lépjünk és példát mutassunk. Létrehoztuk saját környezetvédelmi alapítványunk a Green Leaf Foundation-t! 

Támogatási lehetőségek

A termékeink között található újrahasznosított és organikus anyagokból készült termékek megvásárlásával támogatod a Green Leaf Foundation-t. A termékek vásárlása után profitunk 10%-át az alapítványnak adományozzuk.

További támogatási lehetőségként a webshopunkban elérhető egy úgynevezett „virtuális termék”, melynek megvásárlásával 100%-ban az alapítványt tudjátok támogatni.