Kövess Minket:

NONYX TIGER491
Női RELAZ Futópóló

A futósporthoz kapcsolható termékeink fantázia neve NONYX néven lesz megtalálható az oldalunkon. A név ötlete az egyik legkedveltebb állat minta tulajdonosától a gepárdtól származik, melynek latin neve Acinonyx jubatus. Nem mellesleg a leggyorsabb 4 lábú a földön, futó sebessége 80-120 km/h között lehetséges. 

TIGER491

El tudod képzelni, hogy ez a design a fiók mélyén hevert hosszú ideig? Ki az az őrült, aki ezt nem használja?

Hát mi fogtuk Zed mesterrel és bizony álmodtunk egy nagyot. Ebből egy óriási sztori lett, mert Csipi barátunk 140-211-140-es projektjének fő látványeleme lett ez a design.

Történt ugyanis, hogy Takács Krisztián „Csipi” egy karbon semleges Ultra Balaton teljesítést álmodott meg 2023-ra. Letekert 140 km-t Budapestről Balatonfüredre, körbe futotta a tavat – ez volt a 211 km -, majd hazatekert 140-et. Mindezt alvás nélkül! Az ő tiszteletére került a 491-es kód a minta neve mellé!

SKU F-RL-RUN-SHIRT-TIG491-O-YELGRE-YELGRE-YEL Categories , , , ,

21 990 Ft

Termék adatok

  • Méretek: XXS – XS – S – M – L – XL – XXL – XXXL
  • Neme: Női
  • Anyaga: RELAZ – újrahasznosított anyagokból készült ruházat
  • Sport: Futás
  • Design: TIGER491
  • Design színe: Sárga – Zöld
  • Nyak színe: Sárga – Zöld
  • Logó színe: Sárga

 

Anyagleírás:
Microfiber recycled polyester 81%, Multi-filament recycled polyester 6%, Elastan 13%

Ez egy légiesen könnyű anyag, mely viselőjének magas komfortérzetet biztosít. A magas elastan tartalom gondolkodik a megfelelő nyúlásról. Természetesen ez már az új kor követelményeinek megfelelően újrahasznosított – azaz úgynevezett RPET – anyagból készült. Tudd, hogy ennek a terméknek a megvásárlásával támogatod a Green Leaf Foundation-t és a „Végy levegőt” kampányunkat.

Itt céljaink között szerepel a környezettudatos gondolkodásra való edukáció, a faültetés vagy a szemétszedés! Köszönjük vásárlásod!

Hasonló termékek

Ezek is érdekelhetnek...

Hasonló termékeinket találod meg itt. Válogass a különböző design- és színválasztékunkból:

You haven't viewed at any of the products yet.

Tervezz egyedi design-t

Termékeinket nem csak a kollekciós designokban tudod megvásárolni. Valósítsd meg saját elképzeléseid, melyben szakembereink segítenek. Kövesd az egyedi sportruházat gyártáshoz vezető menüt. 
Kérj előzetes árkalkulációt, valamint töltsd fel ötletedi a megadott paraméterek alapján! 

Vagy keresd kollégáinkat bizalommal, mindenben segíteni fogunk

Green Leaf Foundation

Cégünk értékei között kiemelt szerepe van a környezetvédelemnek. Sajnos Földünk egyik égető problémája lett mára, így adott volt számunkra, hogy a cselekvés útjára lépjünk és példát mutassunk. Létrehoztuk saját környezetvédelmi alapítványunk a Green Leaf Foundation-t! 

Támogatási lehetőségek

A termékeink között található újrahasznosított és organikus anyagokból készült termékek megvásárlásával támogatod a Green Leaf Foundation-t. A termékek vásárlása után profitunk 10%-át az alapítványnak adományozzuk.

További támogatási lehetőségként a webshopunkban elérhető egy úgynevezett „virtuális termék”, melynek megvásárlásával 100%-ban az alapítványt tudjátok támogatni.