Kövess Minket:

NONYX MUDDY
Női BASIC Futópóló

A futósporthoz kapcsolható termékeink fantázia neve NONYX néven lesz megtalálható az oldalunkon. A név ötlete az egyik legkedveltebb állat minta tulajdonosától a gepárdtól származik, melynek latin neve Acinonyx jubatus. Nem mellesleg a leggyorsabb 4 lábú a földön, futó sebessége 80-120 km/h között lehetséges. 

MUDDY (DECISION)

MUDDY DECISION – sáros döntés – Sokszor hozunk olyan döntést az életben, mely besároz bennünket. Koszosak, piszkosak leszünk, de olykor ez egy jó döntés is lehet például, amikor egy eső áztatta napon az erdőben futunk. Ez lehet frissítő és persze egy kiadós „csapatás” után az adrenalin is dolgozik bennünk. Pontosan ezt az érzést szánjuk neked ezzel a mintával!

SKU F-B-RUN-SHIRT-MUDDY-O-BLUGRE-BLUGRE-WHI Categories , , , ,

15 990 Ft

Termék adatok

  • Méretek: XXS – XS – S – M – L – XL – XXL – XXXL
  • Neme: Női
  • Anyaga: BASIC – normál technikai anyagokból készült termékek
  • Sport: Futás
  • Design: MUDDY
  • Design színe: Kék – Zöld
  • Nyak színe: Kék – Zöld
  • Logó színe: Fehér

 

Anyagleírás:
Polyester 89%, Elastan 11%

Ez egy légiesen könnyű anyag, mely viselőjének magas komfortérzetet biztosít. Az elastan tartalom gondolkodik a megfelelő nyúlásról.

Hasonló termékek

Ezek is érdekelhetnek...

Hasonló termékeinket találod meg itt. Válogass a különböző design- és színválasztékunkból:

You haven't viewed at any of the products yet.

Tervezz egyedi design-t

Termékeinket nem csak a kollekciós designokban tudod megvásárolni. Valósítsd meg saját elképzeléseid, melyben szakembereink segítenek. Kövesd az egyedi sportruházat gyártáshoz vezető menüt. 
Kérj előzetes árkalkulációt, valamint töltsd fel ötletedi a megadott paraméterek alapján! 

Vagy keresd kollégáinkat bizalommal, mindenben segíteni fogunk

Green Leaf Foundation

Cégünk értékei között kiemelt szerepe van a környezetvédelemnek. Sajnos Földünk egyik égető problémája lett mára, így adott volt számunkra, hogy a cselekvés útjára lépjünk és példát mutassunk. Létrehoztuk saját környezetvédelmi alapítványunk a Green Leaf Foundation-t! 

Támogatási lehetőségek

A termékeink között található újrahasznosított és organikus anyagokból készült termékek megvásárlásával támogatod a Green Leaf Foundation-t. A termékek vásárlása után profitunk 10%-át az alapítványnak adományozzuk.

További támogatási lehetőségként a webshopunkban elérhető egy úgynevezett „virtuális termék”, melynek megvásárlásával 100%-ban az alapítványt tudjátok támogatni.