Kövess Minket:

NONYX DAILY CHAOS
Női BASIC Futópóló

A futósporthoz kapcsolható termékeink fantázia neve NONYX néven lesz megtalálható az oldalunkon. A név ötlete az egyik legkedveltebb állat minta tulajdonosától a gepárdtól származik, melynek latin neve Acinonyx jubatus. Nem mellesleg a leggyorsabb 4 lábú a földön, futó sebessége 80-120 km/h között lehetséges. 

DAILY CHAOS

Napi rutin, káosz, stressz! 21. század emberének ezek mindennapos dolgok, hiszen nem találja a munka – magánélet – egészség egyensúlyt. A DAILY CHAOS design pontosan azért jött létre, hogy kimozdítson a mókuskerékből és tegyél az egészségedért. Sportolj!

SKU F-B-RUN-SHIRT-DAICHA-O-ORA-ORA-BLU Categories , , , ,

15 990 Ft

Termék adatok

  • Méretek: XXS – XS – S – M – L – XL – XXL – XXXL
  • Neme: Női
  • Anyaga: BASIC – normál technikai anyagokból készült termékek
  • Sport: Futás
  • Design: Daily Chaos
  • Design színe: Narancssárga
  • Nyak színe: Narancssárga
  • Logó színe: Kék

 

Anyagleírás:
Polyester 89%, Elastan 11%

Ez egy légiesen könnyű anyag, mely viselőjének magas komfortérzetet biztosít. Az elastan tartalom gondolkodik a megfelelő nyúlásról.

 

Hasonló termékek

Ezek is érdekelhetnek...

Hasonló termékeinket találod meg itt. Válogass a különböző design- és színválasztékunkból:

You haven't viewed at any of the products yet.

Tervezz egyedi design-t

Termékeinket nem csak a kollekciós designokban tudod megvásárolni. Valósítsd meg saját elképzeléseid, melyben szakembereink segítenek. Kövesd az egyedi sportruházat gyártáshoz vezető menüt. 
Kérj előzetes árkalkulációt, valamint töltsd fel ötletedi a megadott paraméterek alapján! 

Vagy keresd kollégáinkat bizalommal, mindenben segíteni fogunk

Green Leaf Foundation

Cégünk értékei között kiemelt szerepe van a környezetvédelemnek. Sajnos Földünk egyik égető problémája lett mára, így adott volt számunkra, hogy a cselekvés útjára lépjünk és példát mutassunk. Létrehoztuk saját környezetvédelmi alapítványunk a Green Leaf Foundation-t! 

Támogatási lehetőségek

A termékeink között található újrahasznosított és organikus anyagokból készült termékek megvásárlásával támogatod a Green Leaf Foundation-t. A termékek vásárlása után profitunk 10%-át az alapítványnak adományozzuk.

További támogatási lehetőségként a webshopunkban elérhető egy úgynevezett „virtuális termék”, melynek megvásárlásával 100%-ban az alapítványt tudjátok támogatni.